E2g

Hur man tar bort en asfalterad uppfart

En gammal asfalt uppfart gör inte mycket för ditt hus

En gammal asfalt uppfart gör inte mycket för ditt hus. Sprickor och tårar kan göra ditt hus ser äldre ut. Men efter att ha det bort kan kosta dig en förmögenhet. Den goda nyheten är att du kan försöka göra det borttagning av asfalt uppfart själv så att du inte kommer att behöva anställa extra hjälp. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan och du kommer att kunna bli av med din gamla asfalt uppfart.

Här är de steg på hur du kan ta bort en asfalterad uppfart själv:

  1. Reserv utrustning. Reserv den utrustning som du kommer att använda för att avlägsna de månader asfalterad uppfart i förväg. Andra människor kan hyra utrustningen ut så det är bäst om du har en reservation i förväg. Detta ger dig tid att planera för hur du ska göra detta. Kontakta din lokala maskinuthyrning service och hyra en grävmaskin, en pick yxa, en frontlastare och dumper. Denna utrustning kommer i små storlekar så det är lättare för dig att manövrera.
  2. Förberedelse. När dagen för avlägsnandet av asfalt uppfart kommer, förbereda en ansiktsmask och en spade som du kan använda. Du kanske också vill använda skyddsglasögon över ögonen för att undvika små bitar av asfalten från att komma in dina ögon medan du arbetar.
  3. Börja ta bort skadade områden. Det blir lättare för dig att få jobbet gjort om du börjar arbeta på de områden som redan är skadade. Använd grävmaskinen och arbetet med spruckna asfalten först. Riv bort så mycket du kan med grävmaskin. Du kan dessutom göra bitarna mindre genom att krossa dem. Efter ett tag kommer du att finna det lätt att göra.
  4. Ta bort små bitar. Använd frontlastaren att kunna eliminera bitar av asfalt från området. Du kan välja att arbeta utan en frontlastare och göra detta för hand, men det kommer att ta dig en längre tid och det kräver mer ansträngning. Använd din spade för att bli av med bitar av asfalt i områden där frontlastaren är svårt att manövrera. Detta kan vara vid väggar, grindar eller staket.
  5. Släng den gamla asfalten. Samla alla gamla asfalten som du har tagit bort och placera dem i lastbilen. Du bör känna till var man kan kasta dessa. Det kan vara återvinningstjänster i ditt område och de kommer att vara glada att ta in din gamla asfalten.

Dessa är stegen på hur du kan ta bort din gamla asfalt uppfart själv

Hur man tar bort en asfalterad uppfart. Börja ta bort skadade områden.
Hur man tar bort en asfalterad uppfart. Börja ta bort skadade områden.

Dessa är stegen på hur du kan ta bort din gamla asfalt uppfart själv. Stegen är ganska lätt. Du måste bara se till att planera din aktivitet framåt som detta kan ta lite tid, beroende på storleken på din asfalt uppfart. Medan du arbetar, kom ihåg att dricka mycket vatten för att undvika att uttorkad. Det är bäst att välja att arbeta under de dagar som inte är så varm.